Kingspan Insulation introduceert de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat in een nieuwe dikte van 128 mm. Met deze dikte kan eenvoudig en snel een RC-waarde van 4,5 m2·K/W gerealiseerd worden. Interessant voor zowel de verwerker als woningbouwverenigingen en eigenaren van woningen, die hun huis (beter) willen isoleren.

Hellende daken eenvoudig na-isoleren
De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is bestemd voor het aan de binnenzijde na-isoleren van hellende daken. Deze oplossing combineert isolatie en afwerking, waardoor zolderruimtes snel geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat van Kingspan Insulation is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, die aan twee zijden is voorzien van een alu meerlagen complex en aan één zijde een stootvaste witte zichtzijde. 

Met weinig ruimteverlies woningen efficiënt verduurzamen
Door het assortiment uit te breiden met deze nieuwe dikte, helpt Kingspan Insulation woningeigenaren bij het efficiënt verduurzamen van woningen. De relatief dunne plaat met de hogere isolatiewaarde zorgt ervoor dat er beter geïsoleerd kan worden zonder dat er detailaanpassingen nodig zijn. Daarnaast kan de aannemer dankzij het verwerkingsgemak in korte tijd een hellend dak van isolatie voorzien, om de bewoner zo min mogelijk tot last te zijn. 

Een compleet systeem voor supersnelle verwerking
De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is verkrijgbaar als compleet systeem, inclusief profielen, schroeven en zwelband. Hiermee heeft de aannemer alles wat nodig is om een zolderruimte snel te isoleren. Behalve in de nieuwe dikte is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook verkrijgbaar in 60 mm (voor een RC-waarde van 2,54 m2·K/W), 82 mm (voor een RC-waarde van 3,27 m2·K/W) en 100 mm (voor een RC-waarde van 3,87 m2·K/W). 

Toekomstbestendig renoveren
Met deze nieuwe isolatieoplossing wordt toekomstbestendig renoveren nog eenvoudiger. Toch kan het zijn dan uw doelstellingen ambitieuzer zijn dan een isolatiewaarde van 4,5 m2·K/W. Als isolatiespecialist hebben we een uitgebreid assortiment van oplossingen voor elke isolatieuitdaging. Neem voor vragen over uw specifieke project contact op met onze specialisten via 0800 –  54 64 777. Samen kijken we naar uw wensen en de oplossingen die Kingspan Insulation kan bieden.

Over Kingspan Insulation
Kingspan Insulation is wereld marktleider op het gebied van hardschuimisolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Onder de merken Kooltherm®en Therma®levert Kingspan hoogwaardige Resol en PIR isolatieoplossingen die lokaal in Tiel en Winterswijk worden geproduceerd. Ook levert Kingspan insulation OPTIM-R®vacuümisolatie. Deze vacuümisolatieplaten hebben een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte. Kingspan Insulation is onderdeel de Kingspan Group.