Ubbink heeft verschillende soorten kunststof beugels in het assortiment voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Dankzij de unieke ontwerpen kunt u snel positioneren, aftekenen, boren en vervolgens eenvoudig bevestigen. Voor het beugelen van rookgasafvoer- of luchttoevoerbuizen op de muur gebruikt u het vertrouwde Beugelprogramma of de nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit.

Ubbink – Beugel
Nieuw: Moerloze Ubbink Beugel 80-100 Click PP wit
Met trots presenteren wij u onze nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit. Deze kunststof muurbeugel, die u zowel horizontaal als verticaal kunt bevestigen, kenmerkt zich door een snelle en gemakkelijke montage. Door de voorgemonteerde clip en de inwendige schroefdraadverankering heeft u geen moer meer nodig. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit een schroef, draadeind of spijkerplug. Het fijne tandwerk zorgt ervoor dat u de beugel eenvoudig kunt aantrekken en fixeren op de gewenste maat. Deze handige en veilige beugel is bovendien universeel voor de 80 en 100 mm buis parallel en de 60/100 buis concentrisch.

Voordelen
■ Moerloos door voorgemonteerde clip en inwendige schroefdraadverankering
■ Horizontale en verticale bevestiging, ook achteraf
■ Snelle fixatie door fijn tandwerk
■ Meerdere bevestigingsopties: schroef, draadeind of spijkerplug
■ Snelle, veilige en gemakkelijke montage!
Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!
Assortiment en verpakking
■ 0169033: Beugel 80-100 Click PP wit, verpakt per stuk,
minimale afname per 25
■ 0169034: Beugel 80-100 Click PP wit, verpakt per 100
(zonder individuele verpakking), minimale afname per 100
De individueel verpakte beugel is voorzien van een handige instructiekaart per beugel. De bulkverpakking heeft 1 instructiekaart.

Over Ubbink
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.